how to design your own website for free

Onze diensten

Ontwerp

Door onze meer dan 30-jarige ervaring met meerdere supermarktorganisaties zijn wij in staat om in korte tijd het juiste concept te creëren voor uw plaatjesactie inclusief de daarbij behorende huisstijl en de combinatie te leggen naar de (sport)club/vereniging. Deze ervaring is van belang om een juiste vertaling van de spaaractie naar de winkel te maken. Uiteindelijk is dit niet alleen het visitekaartje voor de vereniging, maar zeker voor u als supermarkt.

Productie

De volledige productie van overleg tot aan levering hebben wij in eigen huis. Van advisering en uitleg van een actie tot het leggen van de gezamenlijk contacten met een vereniging en/of sportclub. Van de vervaardiging van de foto’s, de opmaak van de boeken en plaatjes tot aan de het drukken van de materialen als boeken, plaatjes, POS materiaal enz. enz. Op de pagina “Productieproces” vindt u daar meer over.

Mobirise
Mobirise

 3D voetbalplaatjes

Om een voetbalplaatjesactie een nog hogere funfactor te geven kunnen wij deze voor u uitvoeren in 3D. Zowel het boek als de achterzijde van de plaatjes zijn dan voorzien van unieke visuals die tot leven komen zodra je er in een speciale gratis te downloaden app met je smartphonecamera op richt. Hierbij is het ook mogelijk een spel te spelen of zelfs te combineren met aanbiedingen in de winkel.