design a website

© Copyright 2018 Adfomedia - All Rights Reserved

Over ons

Adfoloyalty is een familiebedrijf sinds 1979, die zich vanaf de eerste dag bezig heeft gehouden met klantenbinding in de retail middels loyaliteitsacties en dan met name in de levensmiddelensector. Tal van supermarkten hebben de weg gevonden naar Adfoloyalty. Of het nu gaat om een landelijk opererende organisatie of supermarkteigenaren met één of meerdere eigen supermarkten. Vanuit ons reclamebureau met eigen fotostudio en drukkerij hebben wij ons gespecialiseerd in het binden van klanten in de vorm van loyaliteitsprogramma’s. Eén van die programma’s is de spaarplaatjesactie die tot de dag van vandaag uitstekend werkt om de klant aan u te binden. Een oude vorm van sparen in een modern jasje en met de nieuwste ontwikkelingen om zo het sparen boeiend te houden.

Mobirise

 Ons team

Wij zijn een klein en effectief team welke bestaat uit:

Marty van ’t Hul – Loyaliteitsadviseur binnenland
Marc Eusman – Loyaliteitsadviseur buitenland
Petra Bakker – Telefonische advisering Nederland
Nicole – Telefonische advisering Duitsland
Joshua Eusman – Trafficmanager
Gaby - Trafficmanager Duitsland
Roel – Vormgever
Patrick – Vormgever
Bryan Eusman – Productiebegeleider
Diana Eusman – Administratieve ondersteuning

Samen zorgen wij voor al die successen waarmee wij de supermarkten op een leuke en effectieve wijze helpen hun doelstellingen te realiseren d.m.v. loyaliteitsacties.
Daarnaast zijn wij de spil tussen club en ondernemer / supermarktmanager waardoor wij de communicatielijnen zo helder mogelijk houden.